Bedrijfsleider

wat ik doe

Samen met mijn partner leiden we ons internationaal bedrijf X-Treme Creations. Werken met een divers en creatief team zorgt ervoor dat ik flexibeler en standvastiger ben in het huidige digitale tijdperk.

wat ik doe

Bedrijfsleider

Sinds 2008 vervoegde ik Dan Vandevoorde als bestuurder en aandeelhouder van ons bedrijf. Na een operationele carrière in alle divisies van ons bedrijf zorg ik nu voor het strategisch denken, de digitale transformatie, PR en ben ik de CFO.

Bij X-Treme Creations  ontwerpen en produceren we visuele marketingtools voor allerlei soorten projecten. Naast onze grenzeloze verbeelding is flexibiliteit een basiswaarde in onze organisatie.

Onze klanten raadplegen ons voor branding en wij leveren hen de perfecte eyecatcher voor hun evenementen en festivals. We ondersteunen onze klanten ook bij productlanceringen. We werken graag samen met artiesten die creatieve opblaasbare ideeën willen realiseren.

Om grotere projecten aan te kunnen, is ons vast team in staat om tijdelijk uit te groeien tot een veel grotere organisatie!

We beginnen altijd met een brainstormsessie en adviseren welke materialen we kunnen gebruiken om het gewenste effect te bereiken. Tijdens het hele productieproces houden we onze klanten voortdurend op de hoogte en dankzij onze agile & lean werkwijze kunnen we ons gemakkelijk aanpassen aan plotse wijzigingen. Betrouwbaarheid is voor ons een absolute prioriteit. Tevreden klanten staan ​​bij ons op nummer 1.

#airyourviews

Media

Van mijn Galerij

MoneyOak/click on the image and watch video(English)
Entreprendre-Canal Z-click on the picture to view video
Just Keep it Challenge/Ambassador-click on picture to watch video
Does Belgium offer tax incentives for innovation?-click on the picture to watch video(English)
MoneyOak-Présentation en Français/R&D-click on image to view video
Presentation Video MoneyOak-click on the image and watch video(Dutch)
Fespa Awards 2018/Berlin-click on the picture and watch the video

Wat ik denk

Meer informatie
Bekijk blog

Zin in een gesprek?

Laats ons samen iets groots creëren