Veelzijdige ondernemer

Een veelzijdige ondernemer worden...

Als ex-topsporter zie ik een grote correlatie tussen de mindset van een sporter en een ondernemer, aangezien beide aan veelzijdigheid voldoen. Daarom noem ik mezelf een "Veelzijdige Ondernemer".

wat ik doe

Ik hou ervan om anderen te inspireren hun dromen te volgen en al hun talenten te benutten.

Ik neem deel aan events, modereer debatten en presenteer TV programma’s. Ik gebruik de talen die ik zelf actief spreek (Nederlands, Frans en Engels) en de talen die ik begrijp (Duits, Spaans en Italiaans) om een waardevolle keten te creëren om jou en je business naar een hoger en professioneler niveau te brengen.

Doordat ik zelf ondernemer ben, weet ik maar al te goed wat het is om teams te motiveren en inspireren, om waarde te creëren en om altijd flexibel en creatief te blijven. Mijn algemeen inzicht als ondernemer helpt me dan ook om tijdens interviews de juiste vragen te stellen. 

...want om de juiste antwoorden te krijgen is het essentieel om de juiste vragen te stellen.

Mijn veelzijdige ondernemersproject is in de maak. Binnenkort meer hier.

TV Presentatrice

Door mijn samenwerking met de Belgische zakelijke TV kanalen “Kanaal Z” (Nederlands) en “Canal Z” (Frans) krijg ik de kans om journalistieke begeleiding, assistentie van de productie alsook de presentatie van verschillende programma’s uit te voeren.

Ontdek Meer

Dagvoorzitter & Moderator

Als dagvoorzitter, presentatrice en moderator van evenementen vind ik het belangrijk om de wensen en noden van de klant strikt op te volgen. Net zoals een kameleon zich aanpast aan zijn omgeving, zorg ik steeds voor een vlotte transitie zodat het doel van het evenement wordt behaald.

Ontdek Meer

Vrouwelijke ondernemer

Een internationaal bedrijf leiden met mijn partner maakt me wendbaar en flexibel in het huidige digitale tijdperk. Ik werk graag met een divers en creatief team dat in staat is om grootse doelen te bereiken.

Ontdek Meer

Pitch Coach

Goede ideeën bedenken is moeilijk genoeg. Anderen overtuigen om met jou in zee te gaan is nog harder. Want elk nieuw idee betekent dat er een grote verandering zal plaatsvinden.

Ontdek Meer

Inspirerende Keynote Spreker

Voor mij is het doel van een keynote speaker om een groep mensen op andere gedachten te brengen, om ze te overtuigen van iets wat ze nog niet eerder hadden gezien, geweten of geloofd. Tijdens het korte moment op het podium moet de spreker een tijdelijke stamleider worden die een publiek tot actie kan bewegen.

Ontdek Meer

Auteur

Sinds ik me kan herinneren hield ik van lezen. Ik droomde toen om ooit zelf een boek te schrijven. Na enkele jaren bloggen was het echte moment aangekomen. Op 22/02/2022 zag mijn eerste boek het levenslicht.

Ontdek Meer
Media

Van mijn Galerij

Womenomics-“Diversiteit maakt deel uit van ons DNA”-click on the picture to view video
Fespa Awards 2018/Berlin-click on the picture and watch the video
Astuce de notaire-Immobilier-click on image to view the video
Chief Digital Officer Awards -click on the picture to watch the movie
ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN HEALTHCARE – ARE WE EXPLORING ALL OPPORTUNITIES?-click on the picture and watch the video
Het ouderlijk vruchtgebruik-Notaristips-click on the picture to watch the movie
Entreprendre-Canal Z-click on the picture to view video

Wat ik denk

Meer informatie
Bekijk blog

Zin in een gesprek?

Laats ons samen iets groots creëren