Waarom

Waarom doe ik wat ik doe?

Authentieke en inspirerende leiders moeten naar voren treden, zonder angst.

We leven in een samenleving waar ontwrichting achter elke hoek zit en grenzen verdwijnen. Ik zie dit als een voordeel en vertrouw op de digitale transformatie. Het is een kans om te groeien en we krijgen hierdoor weer meer tijd voor persoonlijk contact tussen individuen.

We moeten ons netwerk eerlijk openstellen voor anderen door te vertrouwen op co-creatie en ecosystemen. Niet omdat we iets terug verwachten, maar gewoon om kennis te delen. Om te groeien en anderen te helpen groeien.

Mijn typische stijl van leidinggeven als vrouwelijke ondernemer staat voor intrapreneurship binnen mijn teams. Ik help anderen graag om voor hun eigen talenten te durven gaan, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast is netwerken een belangrijk aspect in deze wereld.

Ik ben ervan overtuigd dat netwerken een belangrijk deel uitmaakt in de wereld van elke ondernemer of intrapreneur.

Ik kan mijn ideeën en die van anderen structureren terwijl out of the box denken me telkens weer een lach op het gezicht brengt. Als getrainde projectmanager geloof ik dat we creatief en wendbaar moeten zijn.

Ik ben er zeker van dat degenen die openstaan ​​voor verandering de winnaars zullen zijn in alle aspecten van het leven.

Mijn oneerlijk voordeel als moderator is dat ik altijd de juiste vragen stel om de juiste antwoorden te bekomen.

Zelf stel ik mezelf ook altijd de juiste vragen zodat ik elke dag kan groeien en meer mezelf kan worden. Als je in het heden leeft, realiseer je je dat het leven een geschenk is.

Daarom geniet ik van elk moment.

We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals we zijn.

Anaïs Nin - Auteur
…want om de juiste antwoorden te krijgen, is het essentieel de juiste vragen te stellen.

Waarom is dit zo belangrijk voor mij?

Als ervaren projectmanager geloof ik dat elk project staat of valt met de belanghebbenden die meewerken aan het project en de manier waarop ze met elkaar communiceren.

Om de juiste antwoorden te krijgen is het essentieel de juiste vragen te stellen.

Ik wil gaan voor verandering in de huidige samenleving en nadenken over de wereld waarin ik wil dat mijn kinderen zullen leven.

Een welgemeende dank u

De realisatie van mijn website was alleen mogelijk dankzij de hulp van vele mensen. Ik wil Gill bedanken voor het ontwerp van de site. Vincent, ik ben erg blij om met je samen te werken en ik ben nog steeds erg trots op mijn logo dat je ontwierp. Bedankt voor het maken van mijn eerste website en de hulp bij deze nieuwe website.

Dank je Sophie, van June in the City, om me keer op keer zo mooi aan te kleden voor tv en podium. Geweldig om te hebben gewerkt voor de lenzen van Kim Marivoet, Bart Azare, Suzanne Paap, Aleksander Willemse, Joke Emmerechts, Marleen Daniels,... en de vele event- en setfotografen en camera(vrouwen). Er mooi uitzien op foto en film kan ook alleen dankzij het geweldige werk van de Make Up Artists en Kappers waar ik mee mocht werken. Merci ook voor mijn persoonlijke, zakelijke en sportcoaches. Last but not least: Dan, je bent een uitstekende zakelijke en persoonlijke partner.

Ik sta altijd open om out of the box ideeën te bespreken indien je een creatief, nieuw en innovatief idee hebt waarover we kunnen samenwerken. Twijfel niet om me te contacteren  !

Een diepe buiging voor mijn

Partners

Het is belangrijk om je levenspad te bewandelen met de juiste metgezellen, zowel privé als zakelijk.

Volg mij

Suyinstagram